Yaz transfer döneminin sona ermesinin ardından ara transfer dönemi için çalışmalarına hız veren Fenerbahçe ve Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

İki takım da 2019/2020 sezonunun sona ermesinin ardından kadrolarına önemli değişiklikler yapmışlardı...

Son iki sezonu sırasıyla 6. ve 7. sırada tamamlayarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Sarı Lacivertli takım yaz transfer döneminin en flaş takımı olarak dikkat çekmişti.

Sil baştan bir kadro oluşturan Fenerbahçe, 18 ismi renklerine bağlamış ve kiralık futbolcular dahil 25 oyuncuyla yollarını ayırmıştı.

Sarı Lacivertli ekibe göre daha durgun bir transfer dönemi geçiren Galatasaray ise yaz transfer ve tescil döneminde yaptığı hamlelerle taraftarını memnun edememişti.

Sarı Kırmızılı takım, 5 Ekim'de sona eren transfer ve tescil döneminde 7 futbolcuyla resmi sözleşme imzalarken, kiralıklar dahil 23 ismi takımdan göndermişti.

Spor Toto Süper Lig'in iki dev kulübü, yaz transfer döneminin bitmesinin ardından zaman kaybetmeden ocak ayı için çalışmalarına başlarken, ezeli rakiplerden sürpriz bir hamle geldi.

Galatasaray'ın ilgilendiği Gent'in golcüsü Roman Yaremchuk'a Fenerbahçe'nin de kancayı takması yeni bir transfer savaşı başlatığı iddia edildi.

Deneyimli teknik direktör Fatih Terim, iki sezondur yakından takip ettiği 25 yaşında, 1.91 metre boyundaki Ukraynalı yıldızda ısrar ederken, Sarı Lacivertli takımda bu futbolcudan kolay vazgeçecek gibi görünmüyor.

Transfermarkt verilerine göre Ukraynalı golcünün güncel piyasa değeri 11 milyon Euro. 1.91 boyundaki golcü bu sezon Gent formasıyla çıktığı 11 maçta 7 gol 3 asistlik performansa imza attı.

.

Kaynak: Fotomaç