İlk 14 haftasını geride bıraktığımız Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminin başlamasına az bir süre kala takımlardaki hareketlilik arttı.

Lig'in 3 büyükleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, şampiyonluk yolunda kendilerine katkı sağlayacağını düşündüğü isimlerle şimdiden temaslara başladı.

İşte ismi 3 büyüklerle anılan o futbolcular ve detaylar;

BEŞİKTAŞ:

CENK TOSUN
Siyah Beyazlı takım, Premier Lig ekibi Everton'da forma şansı bulamayan eski futbolcusunu kiralamak için harekete geçti. Milli golcü de Beşiktaş'a dönmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

TALISCA
Beşiktaş, Çin'den ayrılacağı konuşulan Brezilyalı yıldız için girişimlere başladı. Transferdeki en büyük sorun ise Talisca'nın yüksek yıllık ücreti.

WELLINGTON
Beşiktaş yönetimi, yaz transfer döneminde de ilgilendiği Brezilyalı orta saha ile yeniden temasa geçti. Kulübüyle yollarını ayırdığı iddia edilen Wellington'ın siyah-beyazlılara yakın olduğu belirtiliyor..

NABIL BENTALEB
Sorunlu yıldızı Ljajic'le yolları ayırmayı planlayan Kartal, Schalke'de gözden düşen Cezayirli 10 numarayı kadrosuna katmak istiyor. Taraflar arasında pazarlıklar sürüyor..

MAHİR EMRELİ
Aboubakar ve Larin'in yanına bir golcü transferi daha yapmak isteyen Beşiktaş'a Azerbaycan'dan sürpriz bir öneri geldi. Qarabağ'da forma giyen 23 yaşındaki Mahir Emreli, Sergen Yalçın tarafından da beğenilirken, son karar önümüzdeki günlerde verilecek..

FENERBAHÇE:

ZINCKERNAGEL
Bodo Glimt formasıyla bu sezon Norveç Ligi'nde şov yapan Danimarkalı kanat oyuncusuna talip olan Fenerbahçe, sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek yıldız ismin menajeriyle masaya oturdu..

OSAYI SAMUEL
Hızlı bir kanat oyuncusu arayışlarını sürdüren Kanarya, Zinckernagel'e alternatif olarak İngiltere'de QPR forması giyen Osayi Samuel'le temas halinde..

SOKRATIS
Sezon başında renklerine kattığı Lemos'tan memnun olmayan Fenerbahçe, Arsenal'in Yunan stoperini gündemine aldı. İngiliz ekibinde forma şansı bulamayan Sokratis için Emre Belözoğlu görüşmelerini sürdürüyor..

JUAN JESUS
Sarı Lacivertli takım, sezon başında da çok uğraştığı ancak bitiremediği Brezilyalı stoper için tekrar harekete geçti. Roma'da mutsuz olan Juan'ın ocak ayında kiralanması gündemde..

GALATASARAY: 

YAREMCHUK
Falcao ve Diagne'den yeterli verimi alamayan Galatasaray, Belçika'da Gent formasıyla dikkat çeken Ukraynalı golcüyle görüşmelere başladı. Sarı Kırmızılı takım bu transferde Roma ve Sporting Lizbon gibi dev rakipleri var.

AHMED MUSA
Galatasaray hücum hattının her bölgesinde görev yapabilen ve bonservisi elinde olan Nijeryalı yıldızla ciddi şekilde ilgileniyor. Tecrübeli futbolcunun Galatasaray veya Rus ekibi CSKA Moskova'dan birini tercih edeceği belirtiliyor..

AYTAÇ KARA
Beklentilerin uzağında kalan Etebo ile ocak ayında yolları ayırmayı planlayan Aslan, Nijeryalı futbolcunun yerini Aytaç Kara ile dolduracak. Sarı Kırmızılı ekibin, Kasımpaşa formasıyla Milli Takım'a kadar yükselen yıldız orta saha ile söz kestiği öğrenildi..

ONYEKURU
Galatasaray, Monaco'da beklentileri karşılayamayan ve teknik direktör Niko Kovac'ın gözünden düşen eski yıldızını kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Ancak Nijeryalı futbolcuya Fenerbahçe'nin de ilgisi var..

SERI
Galatasaray geçen sezon orta sahada zaman zaman aksasa da genel olarak takıma olumlu katkıda bulunan eski yıldızına yeniden kanca attı. Fulham'ın kolaylık sağlaması halinde tecrübeli oyuncu sezon sonuna kadar kiralanacak..

Kaynak: Fotomaç