Hasan Kartal, Anadolu Ajansı' na yaptığı açıklamada ligde topladıkları 18 puanın kadro derinliğine bakıldığında yeterli olmadığını ifade etti..

Ligde daha üst sıralarda olmaları gerektiğini ifade eden Kartal, "Çünkü biz iyi bir ekip kurduk ama şansızlıklar yaşadık. İyi oyuncularımızın sakatlıkları etkiledi bizi. Trabzonspor maçında Boldrin'in sakatlanıp çıkması, Remy'nin olmayışı. Sakatlıkların bize verdiği sıkıntılar var. Eğer sakatlıklar olmazsa, ekip tam kadroyla çıksak biz çok daha iyi oluruz ama bu da bir şanssızlık" dedi.

Kartal, İttifak Holding Konyaspor maçına odaklandıklarını vurgulayarak, "Son oynadığımız Antalyaspor maçında çıkan kadro fena değildi. Hocamız ufak tefek eksikleri de orada düşünmek kaydıyla daha iyi bir ekip kurar ve Konyaspor maçını da inşallah alırız. Duygusal söylemiyorum, Konyaspor maçını almamız gerekir" diye konuştu.

Ahmet Nur Çebi'nin önerisine destek

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, devre arası ile ilgili yabancı kuralının değişmesi noktasında Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile aynı fikirde olduğunu dile getirerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Beşiktaş Kulübü Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin mevcut kadrosunda olup, sözleşmesi kulübüyle devam eden yabancıları bu dönem içerisinde oynatma ile ilgili bir fikri vardı. Ben de bu fikre katılıyorum. Niye katılıyorum? Bizde de var. Mevcutta sözleşme yapmışsın, parasını ödüyorsun yabancının ama oynatamıyorsun. Şimdi sen hükmen mağlup işini getirip onaylıyorsun. Hükmen mağlup olabilir kulüpler. Eğer pandemiden dolayı onu koyuyorsan, mevcut kulüplerin elinde olan yabancıları da oynatmasına da müsaade et. Bunda bir sıkıntı yok. Doğrusu bu değil mi? Bende bunun resmi bir şekilde böyle olması ile ilgili de imza attım."

Kaynak: goal.com