Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Misli.com 2. Lig ekibi Turgutluspor'u 7-0 yenerek son 16 takım arasına kalan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk, skor ve oyun olarak istediklerini sahaya yansıttıklarını söyledi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından görüşlerini aktaran Buruk, uzun zamandır süren galibiyet hasretine bu maçla son verdiklerini dile getirerek, "Galip gelmek ve turu geçmek önemliydi. Genç oyuncuları kazanmak ve onlara verdiğimiz şansı iyi değerlendirmeleri önemliydi. Bütün hepsinin iyi geçtiğini görüyorum. Maç eksiği bulunan oyuncular için önemli bir maç oynadık. Güzel bir karşılaşma oldu. Skor ve oyun olarak istediklerimizi sahaya yansıttık" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada iyi bir performans sergileyen Nacer Chadli ve Giuliano'nun son durumuyla ilgili konuşan Okan Buruk, "Sezon başını kendi takımlarında geçirememiş ve ara vermiş oyuncular. Bu oyuncular bize katıldıklarında, onları maç temposunun içine soktuk. Bu süreçte Chadli'de bir sakatlık oldu. Giuliano'nun da tam hazır olması için çalışıyoruz. İkisi de önemli karakterler. Bu maçta da kalitelerini ortaya koydular. İnşallah onları bundan sonra çok daha iyi bir şekilde kullanacağız" diye konuştu.

Başahşehir hafta içi 23,12,2020 çarşamba günü saat:19:00 da Kadıköyde Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Kaynak:Goal