Lig'in 12. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Akdeniz ekibi, attığı 2 golle karşılaşmadan galip ayrıldı.
Aytemiz Alanyaspor'a galibiyeti getiren goller 26. (Penaltı) ve 79. dakikalarda Bakasetas'tan geldi. Beşiktaş'ın maçtaki tek golünü 90. dakikada Aboubakar penaltıdan kaydetti.
Karşılaşmanın 82. dakikasında Alanyaspor'da Babacar kırmızı kart gördü.
Bu sonuçla ligde 2 hafta sonra kazanan Aytemiz Alanyaspor 26 puanla liderliğini sürdürdü. Ligin son 3 haftasında Medipol Başakşehir'i 3-2, Fenerbahçe'yi 4-3 ve Kasımpaşa'yı 3-0 yenen Beşiktaş bu mağlubiyetle 19 puanda kaldı.
9. dakikada ev sahibi ekipte Bakasetas'ın kullandığı serbest vuruşta savunmadaki De Souza topu uzaklaştırmak istedi. Siopis, önüne düşen topa ceza sahası dışından gelişine vurdu. Meşin yuvarlak üstten aut'a çıktı.
33. dakikada Hutchinson'ın Aytemiz Alanyaspor savunmasının arkasına attığı topta Ghezzal, kaleci Marafona ile karşı karşıya kaldı. Ghezzal'ın vuruşunda, Marafona gole izin vermedi.
37. dakikada Beşiktaş savunmasının hatasında topla buluşan ve sağ çaprazdan ceza sahasına giren Caulker'ın vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
43. dakikada sol kanattan Tzavellas'ın ceza sahasına gönderdiği topa arka direkte Caulker kafayla vurdu. Meşin yuvarlak direğin yanından dışarı gitti.
Karşılaşmanın ilk yarısı, Alanyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.Lider yine lider kaldı.Beşiktaş ise puan farkını kapama şansını kaybetti.
2 haftadır yenilen Alanyaspor haftaya Denizlispor maçına moralli çıkacak.
Kaynak:Trtspor