TFF 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlamayı başaran ve Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Hatayspor'da, başkan Nihat Tazearslan transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken, Galatasaray'ın tecrübeli ismi Selçuk İnan ile ilgilide konuştu.

TRT Spor'da yayınlanan Hedef Süper Lig programına konuk olan Hatay ekibin Başkanı Nihat Tazearslan, deneyimli futbolcu Selçuk İnan ile transfer görüşmesi yaptıklarını söylerken şu ifadeleri kullandı;

"Selçuk İnan ile görüştük ama sanırım gelecek yıl da Galatasaray'da devam edecek.. Şu an net bir durum yok ama istiyoruz"

Tecrübeli futbolcunun Sarı Kırmızılı takımda devam edeceğini düşündüğünü bir kez daha belirten Tazearslan, "Selçuk memlektimizin çocuğu. İstemedik değil ama henüz netleşmedi. Galatasaray'da devam edecek diye biliyorum aldığım bilgiye göre. Bir iki hafta önce görüştük, bize gelmeyi düşünüp düşünmediğini sorduk" şeklinde konuştu.

Öte yandan bu sezon Galatasaray'da 13 resmi maçta forma giyen ve 602 dakika süre alan 35 yaşındaki Selçuk İnan'ın gol yada asisti bulunmuyor.

Kaynak: Mynet Spor