Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmada Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, geçen hafta deplasmanda Gaziantep FK karşısında 5-1 mağlup oldukları lig maçının ilk 11'inden 3 ismi değiştirdi.

Deneyimli teknik adam Çalımbay, sakatlıkları devam eden Marcelo Goiano, Emre Kılınç ve Erdoğan Yeşilyurt'un yerine Barış Yardımcı, Ziya Erdal ve Fernando Andrade'yi ilk 11'de forma şansı verdi.

Sivasspor'da sakatlıkları bulunan Kone, Petar Skuletic, Marcelo Goiano, Emre Kılınç ve Erdoğan Yeşilyurt ile Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor mücadelesinde kırmızı kart gören Isaac Cofie kadroda yer almadı.

BAŞAKŞEHİR'DE 2 EKSİK 2 DEĞİŞİKLİK

Medipol Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk da Süper Lig'in 20. haftasında 3-1 galip geldikleri Gençlerbirliği mücadelesinin kadrosunda 2 değişikliğe gitti.

Teknik direktör Buruk, hafif sakatlığı bulunan Martin Skrtel'in yerine savunmada Carlos Ponck'a, Godson Azubuike'nin yerine ise İrfan Can Kahveci'ye 11'de forma şansı verdi.

Başakşehir'de hasta olan Mehmet Topal ve sakatlığı bulunan Robinho kadroda yer almadı.

SİVAS'TA SOĞUK HAVA ETKİSİ

Sivas'ta mücadele sırasında kar yağışı etkili oldu. Tribündeki skor ekranında hava sıcaklığı sıfırın altında 10 derece olarak gösterildi. Yedek kulübesindeki oyuncular ve bazı taraftarlar, dondurucu soğuktan battaniyelerle korunmaya çalıştığı gözlendi.

Soğuk havanın etkisiyle tribünler dolmadı. Medipol Başakşehir için ayrılan misafir tribününde yer alan iki taraftar, "Çok olanlar değil inananlar kazanır" pankartıyla takımlarını desteklediler.

Kaynak: TRT Spor