Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 7. haftasında bugün Vavacars Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Ligdeki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Yunanlı stoper Dimitrios Goutas'ın golüyle Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşısında alan Yiğidolar, evinde de kazanarak seri yakalamak istiyor. Karagümrük ise başarılı grafiğini bu maçta sürdürmeyi hedefliyor. 

İki takım arasında oynanacak olan maç Bahçeşehir Koleji 4 Eylül Stadyumu'nda saat 13:30'da başlayacak ve karşılaşmada Alper Ulusoy düdük çalacak. Müsabaka, beIN Sports 1'den yayınlanacak. 

Süper Lig'de 6 hafta sonucunda Sivasspor, 1 galibiyet 3 beraberlik ve 2 yenilgi alırken, Karagümrük ise 3 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 

Ev sahibi ekibinde, Özkan Yiğiter, Leke James ve Aaron Appindangoye sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. 

Konuk takımda ise sakatlıkları bulunan Alparslan Erdem, Fabio Borini ve Rayyan Baniya kadroda yer alması beklenmiyor.

İşte Sivasspor - Fatih Karagümrük maçının muhtemel 11'leri;

Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Caner Osmanpaşa, Dimitrios Goutas, Uğur Çiftçi, Isaac Cofie, Faycal Fajr, Hakan Arslan, Max Gradel, Pedro Henrique, Mustapha Yatabare

Fatih Karagümrük: Emiliano Viviano, Vegar Hedenstad, Ervin Zukanovic, Burak Bekaroğlu, Caner Erkin, Efe Tatlı, Yann Karamoh, Erhun Öztümer, Andrea Bertolacci, Ahmed Musa, Aleksandar Pesic