Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, Avrupa'nın dev kulüplerinin de peşinde olduğu dünya yıldızlarını gözlerine kestirdi. Önemli liglerde forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan dünya yıldızları, Süper Lig'in devlerinin radarına girmiş durumda.

FENERBAHÇE MAREGA'YI İSTİYOR!

Sarı Lacivertli takım Porto'nun yıldız futbolcusu Moussa Marega'nın peşinde olduğu iddia edildi. 29 yaşındaki Mali'li forvetin Porto'dan aldığı düşük maaş nedeniyle, sezon sonu sözleşmesinin bitimiyle kulüpten ayrılacağı kesin gözüyle bakılıyor.

Ligue 1 ekibi PSG  ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Julian Draxler Fenerbahçe'nin hedefinde olduğu öne sürülen bir diğer isim. Draxler'in menajerliğini yürüten Rogon ile Sarı Lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'un yakın ilişkileri bulunuyor. Daha önce Rogon Menajerlik'ten Gustavo, Pelkas, Ademi, Attila Szalai ve Tolga Ciğerci'yi renklerine bağlayan Fenerbahçe bu kez Alman 10 numaranın transferine hazır.

Devre arasında stoper hattına Attila Szalai hamlesini yapan Fenerbahçe, bir de tecrübeli savunma oyuncusu alma hedefinde.

Sarı Lacivertli kelübün başkanı Ali Koç, Ankaragücü maçı sonrasında transfer döneminin son günlerinde bir de fırsat transferi yapmak istediklerini dile getirerek Boateng'i işaret ettiği ifade edilmişti. Sezon sonu Bundesliga devi Bayern Münih ile sözleşmesi bitecek olan Alman stoper için henüz resmi bir girişim yapılmış değil.

BENTEKE GALATASARAY'IN RADARINDA!

Kolombiyalı golcü Falcao'nun sakatlık problemleri ve Diagne'nin inişli çıkışlı form grafiğiyle forvetlerinden beklenen verimi alamayan Galatasaray, gözünü Christian Benteke'ye dikti.

Sezon sonu Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ile sözleşmesi bitecek olan Belçika'lı forvet, bu sezon ligde 13 maçta 3 gollük performans sergiledi.

MONTERO'NUN YERİNE SAKHO

Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace forması giyen Mamadou Sakha, Beşiktaş'ın savunma hattındaki planları arasında yer aldığı belirtiliyor.

Sezon sonu Montero'nun Atletico Madrid'e dönmesiyle açılacak olan boşluğu 30 yaşındaki Fransız savunmacıyla kapatmayı planlayan Siyah Beyazlı kulüp, transferde fırsat kolluyor.

Sözleşmesinin bitimine 6 aydan az süre kalan bazı dünya yıldızları da sezon sonu boşa çıkacak.

İşte Süper Lig ekiplerinin de radarına girebilecek bazı isimler...

Patrick van Aanholt

Juan Mata

Andros Townsend

Shkodran Mustafi

Lucas Vazquez

Henrikh Mkhitaryan

Georginio Wijnaldum

Angel Di Maria

Stevan Jovetic

Kaynak: Fotomaç