Süper Lig'in açılış haftasında Trabzonspor evinde Beşiktaş'ı ağırlıyor.

Medical Park Stadyumu'nda saat 20:00'de başlayacak mücadelede hakem Ali Şansalan düdük çalacak.

Bordo Mavili takımda sağ diz ön çapraz bağ sakatlığı bulunan ve 6 ay forma giyemeyeceği açıklanan Trondsen dışında Pereira ve Marlon da sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek. Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Yusuf Sarı'nın da riske edilmesi beklenmiyor.

Milli takım kampı için gittiği ülkesinden dönmeyen Norveçli golcü futbolcu Alexander Sörloth da maç kadrosunda yer almıyor.

Siyah Beyazlı ekipte sakatlığı bulunan Georges-Kevin N'Koudou, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Atletico Madrid'den kiralanan savunma oyuncusu Francisco Montero'nun da lisansı henüz çıkarılmadığı için Trabzonspor karşısında görev alamayacak.

Şampiyonluk mücadelesi verdiği geçen sezonu ikinci sırada tamamlayan ve Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Trabzonspor, eksiklerine rağmen Beşiktaş'ı yenerek sezona iyi bir başlangıç yapmatı hedefliyor.

İşte Trabzonspor - Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri;

Trabzonspor: Uğurcan, Kamil Ahmet, Campi, Hüseyin, Serkan, Abdülkadir Parmak, Flavio, Abdülkadir Ömür, Guilherme, Nwakaeme, Ekuban

Beşiktaş: Ersin, Necip, Welinton, Vida, N'Sakala, Atiba, Oğuzhan, Mensah, Hasic, Boyd, Güven

Öte yandan 2020-2021 sezonunda şampiyonluk mücadelesi verecek Beşiktaş'ta yeni transferler Welinton, Fabrice N'Sakala, Bernard Oliver Mensah ve Atakan Üner, şans bulmaları halinde Siyah Beyazlı forma ile ilk kez lig maçında yer alacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın koronavirüs testi pozitif çıkmasından dolayı karşılaşmada takımının başında yer alamayacak.

Kaynak: Goal.com