Varzim'e nasıl transfer olduğunu da anlatan Tunç, "Benim transferlerim hep son gün gerçekleşiyor. Son dakika hatta son saat oluyor. Bolu'da da böyle olmuştu. Fenerbahçe'ye transferim de öyle olmuştu. Her gencin hayali Avrupa'da futbol oynamaktır. Benim de hayalim Avrupa'da oynamaktı zaten görüşmeler sezon başı yapılıyordu o zaman olmamıştı devre arası transferim olumlu sonuçlandı. Biz Avrupa'yı tercih ettik çünkü burada daha çok kendimizi geliştirebileceğimizi düşündük o yüzden ben de son gün böyle bir tercih yaptım." dedi.

"Vedat Muriç'i çok beğeniyorum"

 "Yurt dışında Firmino'yu çok beğeniyorum. Aynı zamanda Lewandowski'yi de çok beğeniyorum. Süper Lig'de ise Vedat Muriç'i çok beğeniyorum." dedi.
Fenerbahçe'den ayrıldğında çok duygulandığını belirten Tunç, "Fenerbahçe benim değişmez birinci evim. Giderken mesajı yazarken çok duygulanmıştım. Fenerbahçe bana geri dönüş yaparken de çok duygulanmıştım. İnsanların mesajlarını gördüm o bile beni çok hırslandırdı, insanların yüzünü kara çıkarmamam gerektiğini düşündüm." dedi.

Yusuf Mert'in tek soru tek cevap kısmında verdiği cevalar

Defans futbolumu ofans futbolu mu: Dengeli oyun
Oyun konsolunda aldığın takım : Liverpool
Kendini oynatıyor musun?: Kendimi analig de oynatmıyorum ,Fenerbahçe'de Vedat ağabeyi oynatıyorum.
Türkiye mi Portekiz mi?: Türkiye
Şampiyonlar Ligi mi, Dünya kupası mı?: Şampiyonlar Ligi
Bir takım seç deseseler nereye gitmek istersin: Liverpool

Kaynak: TRT SPOR