Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım , Murat Kosova ve Rıdvan Dilmen ‘in yer aldığı %100 Futbol programına konuk olurken basketbol ve Brad Wanamaker hakkında da konuştu.

NTVSpor, NTV ve FBTV’den ortak yayınlanan programda Aziz Yıldırım, satılan kombineler ve elde edilen gelir hakkında da açıklama yaptı.

Aziz Yıldırım, “Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda sponsorlara ayrılan alanın dışında 10 bin kombine satışa çıkarıldı ve bunun yüzde 70’i satıldı. 17.8 milyon Euro gelir söz konusu. Ancak şu andaki bütçemiz 30 milyon Euro. Doğuş Grubu bir kısmını karşılayacak ve bundan dolayı teşekkür ederim.  Zannediyorum ki, ilerleyen dönemde Euroleague Şampiyonluğunu ve o seviyelerde kalıcı olmayı hedefliyoruz” dedi.

Brad Wanamaker konusu

Transfer hakkında konuşan Yıldırım, “Geçtiğimiz gün Obradovic ile bir araya geldik ve onunla konuştuk. Alternatif olarak kadroda olabilecek bir oyuncu olduğuu söyledi, Wanamaker’ın. Ancak oyuncu Amerika’dan bir kontrat bekliyor.  Eğer ki o kontrat olmazsa Wanamaker olacak” açıklamasında bulundu.