Beşiktaş’ta geçen seneden kalan borçlar halen ödenmezken, iç transferde yapılan pazarlıklarda geçmiş borcu, yeni kontrata yansıtılacak şekilde teklifler yapıldığı ifade edildi. Yaşanan bu süreç nedeniyle Ivanovic’in son derece rahatsız olduğu belirtildi.

Beşiktaş’ta geçtiğimiz günlerde Dusko Ivanovic ve yönetim arasında yeni bir kriz patlak verdi. Tecrübeli koç, yapılan görüşmede istifasını verecek noktaya geldi.

Beşiktaş, her ne kadar dış transferde hareketli bir dönemden geçse de, Ivanovic’in kalmasını istediği oyuncuların başka takımlarla yaptığı görüşmeler planları alt üst etmiş durumda. Tecrübeli koç, son olarak Kenan Sipahi’nin rakiplerinden birine gitme ihtimali nedeniyle yönetimle gerginlik yaşadı.

Beşiktaş’ın kadrosunda tutmak istediği Kenan Sipahi’yle ilgili olarak Türk Telekom ve Bahçeşehir Koleji devreye girmişti. Bahçeşehir’in oyuncuyla prensip olarak anlaştığı da gelen bilgilere arasında. Bu haber sonrası Beşiktaş ve Bahçeşehir cephesi arasında tartışmaların yaşandığı iddia ediliyor. Beşiktaş başkanı Fikret Orman’ın, Bahçeşehir’in oyuncuyla anlaşmasından dolayı rahatsızlığını bizzat dile getirdiği ve transfer sürecinin de bu nedenle çıkmaza girdiği belirtildi.

Kaynak:basketboll.com