Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, son olarak Darüşşafaka forması giyen 30 yaşındaki basketbolcuyla 1 yıllık anlaşma sağlandığı bildirildi.

Açıklamada, "Türk basketbolunun en önemli oyun kurucularından biri olan Mehmet Yağmur'a Galatasaray ailesine 'hoş geldin' diyor, 'Yenilmez Armada' kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

İmza töreninin ardından transferle ilgili değerlendirmede bulunan Mehmet Yağmur, Galatasaray Kulübünün sporcusu olmaktan dolayı gurur duyduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray gibi seçkin ve güçlü bir camianın parçası olmak benim için büyük bir gurur. Daha önemlisi omuzlarımda büyük bir sorumluluk hissediyorum. Çünkü bu sezon herhangi bir sezon olmayacak. Oyuncusuyla, yöneticisiyle, antrenörüyle, taraftarıyla, Galatasaray'a gönül veren herkesin ekstra gayretini, elinden gelenin bir fazlasını ortaya koyması gereken bir sezon olacak. Başarı kağıt üzerinde değil sahada, maddiyatla değil takım ruhuyla kazanılıyor. Hem saha içinde hem saha dışında taraftarımızla bir olup, kazanma alışkanlığı olan bir takımın parçası olmaya geldim."