Devre arası transfer çalışmalarına kız kesmeden devam eden TFF 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor, yaptığı dört takviye ile transfer dönemine hızlı başladı.

Mavi Beyazlı ekip; Real Madrid altyapısında yetişen ve sonrasında Middlesbrough ile Dinamo Bükreş formaları giyen 32 yaşındaki İspanyol kaleci Tomas Mejias Osorio ve Moldova Sheriff takımı forması giyen Zimbabve ve milli takım oyuncusu 26 yaşındaki savunma oyuncusu Alec Mudimu ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Ankara takımı, Menemen Spor’da forma giyen Nijeryalı 25 yaşındaki Sikiru Olatunbosun ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2,5 yıllık; son olarak Adanaspor forması giyen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Tevfik Altındağ ile ise sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı.

Kulübün başarısı için nokta transferlerde bulunduklarını belirten Ankaraspor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu şu ifadeleri kullandı;

"Sezonun ilk yarısını beklentilerimiz dışında tamamladık. O yüzden sezonun ilk yarısındaki hataları tekrarlamamak adına takviye yapmamız gereken bölgelere transferlerimizi yaptık ve transfer çalışmalarımızı da devam ettireceğiz. İnşallah yaptığımız transferlerden yeterince faydalanır, Allah’ın izniyle üst sıralardaki yerimizi alırız"

Kaynak: Mynet Spor