TFF 1. Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da 53 yaşındaki teknik direktör Erkan Sözeri ile yollar ayrıldı.

Son olarak ligde oynanan Karagümrük karşılaşmasında 3-1'lik skorla mağlubiyet alan Mavi Beyazlı ekip deneyimli çalıştırıcı Sözeri ile toplamda 30 karşılaşmaya çıkarken, bu karşılaşmalardan 17 galibiyet 6 beraberlik 7 mağlubiyet aldı. 

TFF 1. Lig'de 46 puanla 2. sırada bulunan Erzurum ekibi son 5 maçta 2 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Erkan Sözeri ile yollarını ayıran Erzurumspor'da teknik direktörlük için iki aday var. Mavi Beyazlı ekipte adaylardan biri Metin Diyadin diğeri ise İsmail Kartal. Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetiminin bu iki isim ile de görüşeceği öğrenildi.

METİN DİYADİN KİMDİR?

52 yaşındaki deneyimli teknik adam kariyerine Ofspor'da altyapı antrenörü olarak başladı. Metin Diyadin daha sonra Gençlerbirliği U21, Aşasspor, Eskişehirspor, Rizespor, Trabzonspor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği, Göztepe, Gaziantepspor, Giresunspor, Ankaragücü gibi takımlar da antrenörlük ve teknik direktörlük yaptı.

İSMAİL KARTAL KİMDİR?

58 yaşındaki teknik direktör İsmail Kartal kariyerine Fenerbahçe'de altyapı koordinatörü olarak başladı. Daha sonra ise Fenerbahçe, Karabükspor, Sivasspor, Mardinspor,Altay, Orduspor, Malatyaspor, 1922 Konyaspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Ankaragücü ve Rizespor gibi takımlarda antrenörlük ve teknik direktörlük görevlerini üstlendi.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL