TFF 1. Lig'in 21. haftasındaki Giresunspor-İstanbulspor karşılaşması yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edildi. 

Giresun Atatürk Stadı'ndaki mücadelede İstanbulspor 26. dakikada Cajic'in attığı golle 1-0 öne geçti.

Mücadelede kar yağışının yoğunlaşması üzerine hakem Direnç Tonusluoğlu 34. dakikada karşılaşmayı durdurdu. 

Yoğun kar yağışı saha çizgilerini kapattı ve görüş mesafesini düşürdü. Maçın durdurulmasının ardından saha görevlileri çizgileri açmaya çalışırken, yağışın etkisi daha da arttı ve saha karla kaplandı. 

Mücadelenin hakemi Direnç Tonusluoğlu 10 dakikalık sürede iki takım futbolcuları ve yetkililerle görüşüp maçı tatil etti.

Karşılaşmanın yarın kaldığı yerden oynanacağı açıklandı.

TRABZON'DA İKİ MÜCADELEYE KAR ENGELİ 

Trabzon'da sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle profesyonel futbol liglerinde bir maç ertelendi, bir mücadele de yarıda kaldı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 22. hafta mücadelesi olan Hekimoğlu Trabzon ile GMG Kırklarelispor maçta olumsuz hava koşulları nedeni ile ertelendi.

Vakfıkebir İlçe Stadı'nın saha zemininde yapılan kar temizleme çalışmaları hava şartları nedeniyle olumsuz sonuçvermedi. Saat 13.00'te başlaması gereken mücadele ileri bir tarihte oynanacak.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta Yomraspor ile Serik Belediyespor takımları arasında Yomra İlçe Stadı'nda saat 13.00'te başlayan 1. Grup 22. hafta karşılaşması ise 15. dakikada hakem tarafından tatil edildi. Bu karşılaşma, hava ve saha koşulları uygun olması durumunda yarın aynı saatte, yarıda kaldığı dakikadan itibaren devam edecek.  

Kaynak: Goal.com