Teknik direktörlük kariyerine Türkiye A2 takımında Antrenör olarak başlayan Tekke daha sonra 2014/15 sezonunda Kayseri Erciyesspor'un Teknik adamı oldu.Manisaspor,Denizlispor,Boluspor gibi takımlarında teknik direktörlüğünü yaptı.Son olarak 2018/19 sezonunda İstanbulspor'un teknik direktörlüğünü yapmıştı.

TFF 1.lig ekiplerinden İstanbulspor’da dün oynanan Adanademirspor maçında alınan mağlubiyet sonrası kötü gidişata son vermek isteniyor.Bu sezon TFF 1.liginde 17 maçta sadece 4 galibiyet alabilen İstanbul’un köklü ekibi teknik direktörlük koltuğunu yeniden Fatih Tekke’ye emanet edecek.

Geçtiğimiz sezon Mart ayında takımdan ayrılan Fatih Tekke için bir çok yer ile anlaştığı,başka kulüplere imza atacağı haberleri gündemde dolaşırken bu konuya Levent Ümit Erol son noktayı koyuyor..Genç Teknik direktör Fatih Tekke’nin İstanbulspor’a geri dönüşünü Türkiye’de ilk defa SPORUNDİBİ ve Levent Ümit Erol duyuruyor..

İstanbulspor yönetimi, Fırat Gül ile yollarını ayırıp,42 yaşındaki Türk futbolun efsane isimlerinden Fatih Tekke ile yeniden anlaşarak takımı ona emanet edecek.Resmi açıklmanın gün içinde İstanbulspor resmî sitesinden yapılması bekleniyor...

Levent Ümit Erol | ÖZEL HABER