Bursaspor’un efsane oyuncu ve takım kaptanlarından Pablo Batalla, kulübün sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayına konuk oldu.

Covid-19 salgını nedeniyle herkesin, evlerinde kalarak tedbirler aldığına işaret eden Batalla, korku ve endişenin olduğunu ancak kendilerini de bu şekilde koruyabileceklerini belirttikaydetti. Arjantin´e dönmesinin ardından, arkadaşlarıyla birlikte bir süre aynı takımda futbol oynamaya devam eden Batalla, “Bu arkadaşlarıma, onlarla bir gün birlikte maç yapmak için verdiğim bir sözdü. 2-3 maçlık bir süreç oldu ama bu süreçte, bu rüyayı gerçekleştirdiğim kendimi çok mutlu hissettim” şkklinde konuştu.

“ARJANTİN’DE ANTRENÖRLÜK KURSUNA BAŞLADIM”

Türkiye´de ve Bursa'da ilk gününden itibaren çok güzel anılar yaşadığını ve burada oynadığı için çok mutlu olduğunu belirten Pablo Batalla, Bursaspor´dan bir dönem ayrılarak Çin´de kariyerine devam etmesiyle ilgili ise, “Çin´e giderek futbol oynayacağımı tahmin edememiştim” şeklinde yorumladı. Sene başında Türkiye´ye yeniden gelmeyi düşündüğünü kaydeden Arjantinli, “Antrenörlük kursuna gelmek istiyordum, Türkiye’deki olanakları inceledim ancak o kadar da kolay olmadığını gördüm. Bu yüzden Arjantin´de antrenörlük kursuna başladım” dedi.

“BURSA İKİNCİ EVİM”

Bursaspor´a ilişkin görüşlerini de paylaşan Pablo Batalla, “Bursaspor benim ikinci evim. Bursaspor´da çok güzel şeyler yaşadım. Bir gün hem Bursaspor´da çalışmak, hem de geçen sene yaptığım gibi tesislere ve maçlara gelmek isterim” ifadelerini kullandı. Bursaspor´u yakından takip ettiğini de dile getiren Batalla, “Bursaspor´un son durumunu biliyorum. İyi bir konumdaydı ama şu anda liglerin ne olacağını bütün dünyada olduğu gibi Türkiye´de de bilemiyoruz” dedi.

“EN ZORLANDIĞIM OYUNCU FENERBAHÇELİ LUGANO’YDU”

Türkiye´de en çok zorlandığı savunma oyuncusunun, uzun bir dönem Fenerbahçe´de forma giyen Diego Lugano olduğunu kaydeden Pablo Batalla, “Her zaman iyi seviyedeki takımlarda tecrübeli oyuncularla oynayacağınız zaman zorluk çekeceğinizi bilirsiniz. Onlardan biri de Lugano´ydu. Lugano´ya karşı oynayacağınız zaman, hem iyi bir oyuncu olduğunu hem de maç boyunca sizi rahatsız edeceğini biliyorsunuz. Karşısında oynadığım oyunculardan en zorlu olanıydı diyebilirim” şeklinde konuştu.

Kaynak : Skor