1461 Trabzon Futbol Kulübünden yapılan açıklamada ;  ''1461 Trabzon Futbol Kulübümüz, Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varırken, imza töreni de bugün yapıldı. Tesislerimizde yapılan ve Başkanımız Celil Hekimoğlu’nun katıldığı imza töreninde başarılı çalıştırıcı Yusuf Şimşek kendisini sezon sonuna kadar kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı.'' denildi.

Başkan Celil Hekimoğlu, Yusuf Şimşek’in kulübe hayırlı olmasını dilerken, “Kendisine güvendiğimiz için bu göreve layık gördük. Başarılı olacağına inanıyorum. İnşallah sezon sonunda bizi şampiyonluğa taşıyacaktır. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Yusuf Şimşek ise, Kendisini bu göreve layık gören Başkan Celil Hekimoğlu ve yönetimine teşekkür de bulunurken , “1461 Trabzon FK’ya şampiyonluk hedefi olduğu için geldim. Bu takımı inşallah hep birlikte sezon sonu şampiyonluğa ulaştıracağız. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yapacağız” açıklamasını yaptı..

Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in ekibi de belli oldu.

Yusuf Şimşek’in ekibinde Yardımcı Antrenör Şaban Özdeş, Yardımcı Antrenör Yaşar Işık, Yardımcı Antrenör Engin Çatır, Kaleci Antrenörü Mustafa Okal ve Atletik Performans Antrenörü Ahmet Çeltikçi görev yapacak.