TFF 2. Lig ekiplerinden Pendikspor, 44 yaşındaki futbol adamı İlyas Kahraman ile anlaşma sağladığını açıkladı.

Pendikspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

''Kulübümüz Teknik Direktörlük koltuğuna deneyimli teknik adam Hüseyin Kalpar ile anlaşmasının ardından deneyimli futbol adamı İlyas Kahraman ile de anlaşarak gücüne güç katmıştır.

Galatasaray altyapısında yetişen ve formasını giyen İlyas Kahraman; Gheorghe Hagi den sonraki en teknik sol ayak olarak anılmıştır. İki sezon Galatasaray da kaldıktan sonra Gaziantepspor’a transfer olmuş ve bunun ardından birçok takımda forma giymiştir. Antrenörlük kariyerinde Yılmaz Vural ile de çalışan Kahraman Pendikspor Teknik Direktör Yardımcılığına getirilmiştir. Camiamıza hayırlı olsun.

Ayrıca atletik performans antrenörlüğüne Ersin Akılveren ve kaleci antrenörlüğümüze Aydın Gençer getirilmiştir.

Tekrar Büyük Pendikspor Ailesine Hoş Geldiniz...''

İLYAS KAHRAMAN KİMDİR?

Futbolculuk kariyerine Galatasaray altyapısında başlayan tecrübeli futbol adamı, Gaziantepspor, Yozgatspor, Denizlispor, Malatyaspor, Bursaspor, Diyarbakırspor, Antalyaspor, Başakşehir, Boluspor, Adanaspor ve Eyüpspor gibi takımların formalarını terletti. 2012 yılında futbolculuk kariyerini Eyüpspor'da noktaladı.

Öte yandan kariyerini noktaladığı Eyüpspor’da hocalıkta yapan İlyas Kahraman bir dönem Trabzonspor'ın Teknik Direktörü Ünal Kahraman’ın yardımcılığını da yaptı.