Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor'da teknik adam Abdullah Avcı'ya 1, Galatasaraylı oyunxu Taylan Antalyalı'ya da 2 müsabakadan men cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Süper Lig'de  Sivasspor ile oynanan karşılaşmanın hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi sebebinden ötürü Abdullah Avcı'ya 1 maç men ve 13 bin lira para cezası verildiği ifade edildi. Giresunspor maçında takımın başında olamayan 58 yaşındaki çalıştırıcı, Galatasaray mücadelesinde kulübedeki yerini alabilecek.

Atakaş Hatayspor ile oynanan mücadelede rakip takım oyuncuna yönelik şiddetli hareketinden doalyı Galatasaraylı Taylan Antalyalı'ya 2 maçtan  men ve 8 bin 500 lira ceza verdi. 27 yaşındaki orta saha, Kasımpaşa maçının ardından Trabzonspor karşılaşmasında da görev yapamayacak. Ayrıca PFDK'nin Galatasaray'a 10 bin 500 lira para cezası da verdiği belirtildi.

Kasımpaşa ile yapılan maçta rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü sebebi ile Giresunsporlu Joey Pelupessy'ye de 3 müsabakadan men cezası verildiği belirtildi

KAYNAK: NTV SPOR

.

.