Süper Lig maçlarını ilk etapta ertelemek yerine 1 hafta daha seyircisiz oynatan ve bu nedenle büyük tepki çeken Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, başkan yardımcıları Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay'ın koronavirüse (coronavirüs Covid-19) yakalanmasından sonra bir kez daha hedef haline geldi. Ama TFF koridorlarının da koronavirüs tepkisiyle çalkalandığı ortaya çıktı.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, İngiltere'den gelerek TFF'de işe başlayan bir yönetici çalışanlar arasında büyük tedirginlik yarattı.

14 GÜN KURALINA UYULMADI MI?
Cumhuriyet'in haberinde söz konusu profesyonel yöneticinin TFF’nin Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde kaldığı belirtilirek şöyle denildi: "Covid19 salgınıyla ciddi şekilde mücadele veren İngiltere’den gelmesine rağmen kendini karantinaya alınmadığı ve TFF personeli ile yemekhane gibi ortak alanların tamamını paylaştığı, bizzat TFF Genel Sekreter Kadir Kardaş tarafından üst düzey profesyonellerle yüz yüze tanıştırılarak mesaiye başlatıldığı iddia edildi.

Gelen haberlere göre bu durumu TFF personelinin küçük bir kısmı öğrenirken, herhangi bir bilgilendirme yapılmaksızın İngiltere'den gelen personelle iletişim kuranlar büyük panik halinde."

Haberde ayrıca TFF’nin Şubat ve Mart aylarında yurt dışından dönen diğer personellerine de 14 gün karantina kuralına riayet ettirmediği ve kendi iradesiyle karantinaya girenler dışında kalanların rahatlıkla işe gidip geldiğinin konuşulduğu da kaydedildi.

Kaynak: Super Haber