Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldıkları hazırlık maçının ardından NTV Spor'a konuştu. 

"KARŞILAŞMAK GÜZEL OLURDU"

Milli maç arasının ardından ligde, İsmail Kartal'la yollarını ayıran Eskişehirspor'la karşılaşacak olan Torku Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, "İsmail Hoca'yla geçmiş olsun demek için konuştum. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonraki Süper Lig'deki ilk tecrübesi sıkıntılı başladı biraz, geçmiş olsun demek için konuştum. Karşılaşmak güzel olurdu ama hayat devam ediyor, bu işi yaptığımız sürece defalarca karşılaşacağız. İlk defa olacaktı, anlamı olabilirdi" şeklinde konuştu.

ESKİŞEHİRSPOR MAÇININ ÖNEMİ..

Teknik adam değişikliklerinin takımlara sıçrama yaratabildiğini vurgulayan Kocaman, "Yeni gelen antrenörün tarzı ve oyuncu grubunun ona yönelik öne çıkma arzusuyla sıçrama yaşanabiliyor. Bu da fark yaratıyor, zaman zaman olumsuz da olabiliyor, bunu biraz da biz tayin edeceğiz kendi sahamızda. Son 3 haftadır kendi ortalamalarımıza doğru döndük, bunu toparlayıp bu halde bırakıp yavaş yavaş devre sonuna doğru yaklaşırken birkaç maç içinde 20 puan barajını aşarak rahat pozisyon almak ve 2. yarı da bunun üzerine ilave ederek gitmek istiyoruz. Bu yüzden ayrı bir önem arzediyor Eskişehirspor maçı" ifadelerini kullandı.

Kocaman son olarak milli takımımızın EURO 2016'ya katılacak olmasının ligdeki kaliteyi artırdığını şu sözlerle ifade etti:

"Milli takımlarımızın sürekli orada olması toplam kaliteyi artırıyor, sadece yerli oyuncuların değil, Türk futbolunu oluşturan unsurlara katkı sağladığını düşünüyorum."

Ntvspor