Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da birçok isim gündeme geliyor. Onlardan biri de NK Osijek'te forma giyen Mihael Zaper oldu.

Ertuğrul Doğan'ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından Nenad Bjelica'yı takımın başına getiren Trabzonspor'da transfer çalışmalarına önem veriliyor. Önceki sezon erken davranarak şampiyonluk kadrosu kuran bordo mavililer aynı taktiği izleyecek. Gönderilecek oyuncular için görüşmeler devam ederken diğer yandan takıma kazandırılacak futbolcular konusunda da temaslar sürüyor.

Trabzonspor'dan 3 futbolcu için harekat! O ülkeye gittiler Trabzonspor'dan 3 futbolcu için harekat! O ülkeye gittiler


Nenad Bjelica devreye girdi

Kısa süre önce basın mensuplarının karşısınaa geçerek ilk açıklamalarını yapan Nenad Bjelica, pasaport takıntısı olmadığını ancak Hırvat oyuncular alabileceklerini söyledi. O isimlerden birinin Mihael Zaper olduğu öğrenildi. Yönetim de 24 yaşındaki oyuncu hakkında araştırmalara başladı. Daha önce adı birçok takımla da anılan yıldız oyuncunun kontratı gelecek sezon sona eriyor.