Trabzonspor, Süper Lig'de 54 puanla lider konumda. En yakın takipçisi olan ve 1 maçı eksikle Konyaspor'un 9 puan önünde bulunuyor.

Trabzonspor, ligin şampiyonluk adayları olan İstanbul'un Üç Büyüklerinin tarihi farkla geride bıraktı.. Fırtına, Fenerbahçe'nin 17, Beşiktaş'ın 18, Galatasaray'ın ise 27 puan önünde zirvede bulunuyor.. Bu durumla oyuncuların rehavete kapılaması adına da  teknik adam Abdullah Avcı antrenmanlarda oyuncularıyla sık sık motivasyon konuşması yapıyor.  Her konuşmasında "Henüz bir şey kazanmadık. Daha yolumuz var"  ifadesini kullanıyor.

Abdullah Avcı,  öğrencilerine  yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: "Sezonun bu bölümüne kadar işler genel olarak bizim istediğimiz gibi gitti. Ancak bu durum kimseyi rehavete sokmasın. Önümüzde kazanmamız gereken karşılaşmalar var. Bizler bu maçları kazandıkça ligin boyu kısalacak. Bu camia şampiyonluğu çok istiyor. Aklınızda sürekli sizi destekleyen, o şampiyonluğu isteyen taraftarlar olsun. Onlar bize inanıyorlar. Bize inananları mutlu etmek zorundayız. Kolay maç yok. Her rakibe saygı duyun."

Ayrıca son dönemde artan COVİD 19 vakaları ve mevsimsel hastalıklardan ötürü tesislerde olağanüstü hal ilan edildi. Basın mensuplarının tesislere alınmasıda yasaklandı. Personelin de bordo-mavili oyuncularla teması en az seviyeye düşürüldü. Şampiyonluk yolunda kritik viraja girilmişken Kardaniz devi, özellikle koronavirüsten doalytı oyuncularından yoksun olmak istemiyor.

KAYNAK: 61 SAAT