Açıklamasında 2019 yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini dileyen Başkanımız Ağaoğlu, yeni yılın Trabzonspor taraftarlarının beklenti ve özlemlerini gidermek için de yeni bir başlangıç olmasını temenni ettiğini kaydetti.
Ağaoğlu, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
‘’Gücümüze inanarak ve hiçbir koşulda karamsarlığa kapılmadan yol alacağız. Trabzonsporumuzu her daim ileriye taşımanın heyecanı ve gayreti içinde yolumuza devam ederken karşılaşacağımız engeller bizi yıldırmamalı. Bugün gelinen nokta itibarıyla sahada mücadelesi ile bizi onurlandıran, özlediğimiz oyunu ve duruşu sergileyen bir takım var. Bunun tadını çıkardığımız ve mükafatını aldığımız bir sene diliyorum. Şahsen ben, Bordo-Mavili futbolcularımızın sahadaki mücadelelerinden ve büyük Trabzonspor ailesinin birlik ve dayanışmasından doğacak başarılarla dolu bir senenin bizleri beklediğine tüm kalbimle inanıyorum.
Yönetim olarak geride bıraktığımız sene olduğu gibi bu sene de ekonomik darboğazın pençesinde geçecek. Taraftarlarımızdan bu durumu göz önünde bulundurmalarını önemle rica ediyorum. Trabzonsporumuz bir kurtuluş mücadelesi vermektedir. Yeniden daha güçlü bir şekilde ayağa kalkmaya çalışmaktadır. Bizler bunları yaparken büyük camiamızın bizimle birlikte yanyana durması, bugüne kadar yaptığımız işlerin ne kadar doğru olduğunu göstermektedir. Biz biriz, biz Trabzonsporuz.
Yeni yılda da temel hedeflerimiz olan açıklık ve şeffaflıktan ödün vermeden yeni gelir kalemleri, yeni sponsorluklar yaratarak kulübümüz için var gücümüzle çalışıyor olacağız.
Şahsım ve yönetim kurulum adına, Bordo-Mavi formayı terleten tüm sporcularımıza, teknik ekiplerimize, kulübümüzün profesyonel çalışanlarına, iş ortaklarımız ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. 2019 yılı, Trabzonspor camiasına, taraftarlarımıza, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirsin.
Ahmet Ağaoğlu'ndan yeni yıl mesajı

YORUM EKLE
1
Altınordu'nun yeni gözesi: Kadir Yurttadur
2
Yıldırım Demirören'den yeni yıl mesajı!
3
Furkan Korkmaz'ın çabası yetmedi!
4
Pınar Karşıyaka'da izinler iptal!
5
Trabzonspor'da 8 isim kamp kadrosunda yer almadı!
6
David Pavelka: "Fenerbahçe çok kötü durumda"
7
Carlos Carvalhal: "Beşiktaş'ta 5 ay para...
8
THY Avrupa Ligi'nde Aralık aynın MVP'si...
9
Adanaspor ile yollarını ayırdı !
10
Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'den yeni...
SON DAKİKA HABERLERİ
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER