Ahmet Ağaoğlu;

'Trabzonspor olarak hiçbir sorunumuz yok, lige hazır durumdayız ve inşallah şampiyon olacağız. Takım olarak hiçbir sorunumuz yok, lige hazır durumdayız ve inşallah şampiyon olacağız. Yaklaşık ocak-şubat ayından bu yana Sosa sözleşmesini yeniliyor mu gibi haberler sürekli çıkıyor. Maalesef de gündemden düşmek bilmiyor. Sosa bizim için sadece bir futbolcu değil, bizimle birlikte sıkıntılı süreçte ağırlığı omuzlayan ve çok büyük sorumluluk alan kulübün bir parçasıdır.''

"Jose Sosa ile sözleşme yenilemek istediğimizi ilettik. Sosa, bu takımın yükünü sırtına yükleyen, kulübün önemli parçası. Bu haberlere yabancı değilim. Bu tip oyunları planlayanlar kadar yöneticiliğim var, ayrılık haberleri takımın hedefinden sapmasına yönelik. Önümüzde çok önemli bir süreç var, lig bitimine kadar acelemiz yok, kafamızı bu ve buna benzer konularla meşgul etmesine izin vermeyelim dedi kaptanımız. Bizzat talebi buydu. Gerek kaptanımız ve gerek diğer oyuncularımızın adı gerçek dışı haberlerde çıkıyor. Son 1 hafta içerisinde kaptanımızın eşi üzerinden bir propaganda yapıldı. Bir kadın üzerinden yapılan bu aşağılık olayı lanetliyorum. Bu konuyla ilgili gerekenleri de yapacağız." açıklamasını yaptı.

Jose Sosa; 

''Burada çok mutluyum. Takıma nasıl yardımcı olabileceksem o şekilde devam etmek istiyorum. Saha içerisinde veya dışarıda, başkanımızın uygun göreceği pozisyonlarda devam etmek istediğimi ilettim. Futbola konsantre olmak istiyorum. Ailem hakkında söylenenler beni kırdı. Ailem burayı çok seviyor. Konsantre olmamız tek gereken şey önümüzdeki maçlar olmalı.'' açıklamasını yaptı.

KAYNAK: TRT SPOR