Türkiye A Milli Takımı'nın, İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ ile oynayacağı hazırlık maçları için Uğur Demirok, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı ile Abdülkadir Ömür’ü milli takıma gönderen Trabzonspor, oyuncularının performanslarını yakından takip edecek. Toplamda 4 futbolcusunu A Milli Takım’a gönderen ve bu konuda zirvede yer alan Bordo- Mavililer, bu gururun mutluluğunu yaşarken, ilk kez Ay-Yıldızlı formayı giymeye hazırlanan Abdülkadir Ömür'ünde  oldukça heyecanlı olduğu öğrenildi.

MUHARREM USTA TEBRİK ETTİ

Başta teknik adam Rıza Çalımbay olmak üzere Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak gibi takımın başarılı isimlerinin 18 yaşındaki futbolcuya destek verdiği belirtilirken, Başkan Muharrem Usta’nın da kadro açıklanır açıklanmaz oyuncularını arayarak tek tek tebrik ettiği öğrenildi. A Milli Takım’ın teknik direktörü Mircea Lucescu’nun da Trabzonsporlu oyunculara oldukça güvendiği ve hazırlık maçlarında bu isimlere şans vereceği öğrenildi.

YABANCILARIDA MİLLİ GÖREVDE

Bordo-Mavili ekipte, bu isimlerin yanı sıra Onazi’yi Nijerya, Novak’ı Çekya ve Hubocan’ı da Slovakya milli takımlarına gönderdi