Beşiktaşlı milli futbolcu Burak Yılmaz 3 Temmuz’un 8. yıl dönümünde eski takımı Fenerbahçe’yi kızdırcak bir paylaşımda bulundu.

Fenerbahçe 3 Temmuz ile ilgili resmi internet sitesinden “3 Temmuz’un 8. Yıl dönümünde daha yüksek ses ve sonsuz inançla” başlığıyla yayınladığı açıklamada “3 Temmuz bir kumpastır. Milyonlarca taraftarımızla yerle bir edilen” paylaşımını yaptı.

Trabzonspor ise yine resmi internet sitesinden “Uzun yıllar geçti, unutmadık! Çünkü Kuzey unutmaz!” başlığıyla ”2010-2011 sezonunun ‘tertemiz’ şampiyonu Trabzonspor’dur!” paylaşımıyla ezeli rakibine yanıt verdi.

Dün ise her iki takımın da formasını giyen Burak Yılmaz’dan çok tartışılacak bir paylaşım yaptı. 2010-11 sezonunda bordo-mavili takımın formasıyla maçı çıkan milli futbolcu 30 maçta 19 gol, 2 asistle sezonu tamamlamıştı. Geride kalan sezonun ilk yarısında da Trabzon formasını giyen ve devre arasında Beşiktaş’a transfer olan Burak instagram hikayesinde 2010-11 sezonuna gönderme yaptı.

  1. Trabzonspor’un antrenman formasıyla 2010-11 sezonunun önünde çekilen bir fotoğrafını paylaşan Burak üzerine de 2011 yazdı. Tecrübeli futbolcunun bu paylaşımı Fenerbahçeli taraftarlardan büyük tepki gördü.
  2. (AsistAnaliz)