Trabzonspor eski yöneticilerinden Sebahattin Çakıroğlu, Aralık ayında yapılması beklenen kongrede, kulübü içine düştüğü girdaptan, uğradığı maddi ve manevi erozyondan kurtarmak için başkanlığa aday olduğunu tekrardan açıkladı.

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kulübü uçuruma sürüklediğini söyleyen Çakıroğlu, “Trabzonspor bugün, ne kadar olduğu bile belli olmayan borçlarını ödeyemez durumdadır. Trabzonspor bunların eliyle kimliksiz ve kişiliksiz bir duruma geldi. Ne kadar üye yaparlarsa yapsınlar, Trabzonspor camiası bu gidişe dur diyecektir” dedi.


Aday sayısının fazla olmasının Hacıosmanoğlu’nun yeniden seçileceği anlamı taşımadığını belirten Çakıroğlu, “Uzatmaları oynayan Hacıosmanoğlu’nun yeniden seçilmesi demek kulübün kapısına kilit vurulması demektir” diye konuştu. Kongrede Muharrem Usta veya bir başka başkan adayı lehine çekilmesinin söz konusu olmadığını kaydeden Sebahattin Çakıroğlu, “Adaylığından ancak bir şartla çekilebilirim. O da camianın benimseyeceği ortak bir adayın etrafında herkesin  birleşmesi. Ayrıca benim başkan adayı olmam, bölünme değil birleştirmeye katkı sağlar’ dedi.

Kuzey Ekspres