Macaristan kampının son gününde Budapeşte'ye gidip, teknik direktör Ersun Yanal'la durum değerlendirmesi yapan Muharrem Usta, transfer hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz'la sık sık görüştüklerini dile getiren Başkan Usta, "Kendisi çok heyecanlı, 'Başkanım tüylerim diken diken oluyor, o statta oynamayı çok istiyorum' diyor. Çin'de çok yüksek rakamlarkazanıyor, fedakarlık yapmasını istedik ve bir noktada buluştuk. Gelmesine bir engel yok. Kulübüyle anlaşmaya uğraşıyoruz. Kiralık ya da bonservisi ile alma ihtimali gündemde. Bir önceki formayı Kucka ile tanıttık. Sırada çubuklu var. Onu da Burak'la tanıtırsak çok güzel olur" ifadelerini kullandı.

SOSA İÇİN FIRSATLAR DOĞABİLİR
10 numara mevkii için düşündükleri Junuzovic ve Sosa ile ilgili bilgi veren Muharrem Usta, "Junuzovic ailesel nedenlerden dolayı olmadı. Sosa'yı çok istiyoruz. Milan'daki ücreti yüksek, Türkiye'ye gelirse daha da yüksek olması gerekiyor. Ama Milan yeniden yapılanıyor, bu da birtakım fırsatların ortaya çıkmasını sağlayabilir" dedi.

YUSUF YAZICI TEMİNATIMIZ
Muharrem Usta, Yusuf Yazıcı
için de şunları söyledi: "Bizim için çok önemli bir oyuncu, geleceğimizin teminatı. Onu Avrupa'da çok iyi kulüplerde görmeyi arzuluyoruz. İsteseydik Cengiz (Ünder) fiyatına satabilirdik. '10-15 milyon Euro'luk teklif getirelim' diyen menajerler oldu ama kabul etmedik. Gelecek yıl Yusuf'un yolunu şekillendireceğiz. İlla önümüzdeki sezondan sonra gitmesigerekmiyor. Durumunu değerlendireceğiz."