Süper Lig'de 2019-20 sezonunun lideri konumunda olan ve yeni sezon adına da transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da gündeme gelen son isim Rusya Ligi ekiplerinden Orenburg forması giyen Djordje Despotovic olmuştu.

Rus basını, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcu için Bordo Mavili kulübün 800 bin Euro'luk bir teklif yaptığını iddia etmişti.

31 Mayıs'a kadar Orenburg ile kontratı olduğu belirtilen 28 yaşındaki golcü, "Her şey için teşekkürler Orenburg. Her zaman kalbimde olacaksın" mesajıyla takımına veda etti.

Bugün ise Rus basınında oyuncuyla ilgilenen takımlara ilişkin haberler yer alırken, oyuncunun yeni gideceği kulüpte 1 milyon Euro'nun üzerinde bir ücret almak istediği öne sürüldü.

Despotovic ile Rostov, CSKA Moskova ve Trabzonspor ile ilgilenirken Rostov'un maksimum 600 bin Euro'luk bir teklif yapabileceği, CSKA'nın ise 800 bin Euro artı bonuslar şeklinde bir öneride bulunduğu haberin detaylarında yer aldı.

Trabzonspor'un ise dün de belirtildiği gibi 800 bin Euro'luk bir teklifte bulunduğu iddia edilmekte.

Öte yandan Djordjevic, menajerinin de doğruladığı şekilde Orenburg'tan ayrılırken bu sezon Rus ekibiyle sahaya çıktığı 22 maçta 9 gol 1 asist ile takımına katkıda bulundu.

Kaynak: Super Haber