Visca'nın herkes tarafından takidr alan bir karakter olduğundan bahseden başkan Ağaoğlu, “Bu süreçte bizlere yardımcı olan ve transfere pay sahibi olan asbaşkanımız Ertuğrul Doğan’a, Başakşehir Yönetim Kurulu’na teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Visca’nın menajerleriyle yaptığımız görüşmeler çok dosthane bir hava içerisinde geçti. Onların ortaya koymuş olduğu tavır da bu transferin gerçekleşmesi doğrultusundaydı. Edin herkesin gönlünü kazanan, efendiliğiyle, performansıyla takdir kazanan değerli bir oyuncumuz.” dedi.

Trabzon'un futbolla yatıp futbolla kalkan bir şehir olduğunu ve bu şehirle beraber örnek bir şampiyonluk kazanmak istediklerini söyeyen Ağaoğlu, “Öyle tahmin ediyorum ki futbolseverlerin merakla beklediği bir transferdi. Göksel başkan da sağ olsun yaklaşık 45, 60 gün kadar zorladı. Bosna-Hersek’in 3 milyon nüfusu var, Visca’ya da 3000 forma yazıyoruz.” şeklinde konuştu.

Senelerce Trabzonspor tarafından istendiğini ifade eden Visca, “Trabzonspor camiası yıllardır beni istiyor. Sayın Ahmet Ağaoğlu’na teşekkür ediyorum. Sonunda bu transfer gerçekleşti. Ben de hocamızla ve sayın Göksel başkan ile konuştum. Beni yıllardır isteyen camiaya gitmek istediğimi, şampiyonluklar kazanmak istediğimi söyledim. Burası örnek bir kulüp ve coşkulu bir taraftarı var. Ben de bu ailenin bir parçası olmak istedim. Artık buradayım. Çok heyecanlı ve çok mutluyum. Bundan sonra işim, görevim sahada. Burada daha fazla taraftar ile beraber olacağız.”  dedi.

Edin Visca, hedefinin üst süte şampiyonluklar yaşamak olduğunu söyleyrek sözlerini şu cümlerle bitirdi;

“Bu ortam ve atmosfer aile gibi hissettiriyor. Bu akşam oynamak istiyorum ama kurallar izin vermiyor. Tek hedef bu seneki şampiyonluk değil. Birkaç sezon zirvede olmak istiyoruz. Trabzonspor camiası bunu hak ediyor. İstekli ve motive geldim. 2-3 sene Türkiye’nin başrolünü oynamak istiyoruz. Herkese hayırlı olsun.”

KAYNAK: TRT SPOR