Geçtiğimiz sezon kadrosunu yenileyerek toparlanma sürecine giren Trabzonspor, yeni sezonda yapacağı nokta transferlerle birlikte zirvenin en güçlü adaylarından biri olmak istiyor. 50. yılda oluşan beklentiye karşılık vermek için başta Trabzonspor yönetimi ve teknik direktör Ersun Yanal, sıkı bir çalışma temposu içine girdi. 


Bongonda ve Kamil Ahmet Çörekçi transferlerin ardından yeni isimleri kadroya katmak için titiz hareket eden Karadeniz ekibi, savunmaya, orta sahaya ve forvet hattına yönelik belirlediği isimlerle temaslarını sürdürüyor. Edin Visca, Juraj Kucka ve Serdar Taşcı gibi isimlerle yakın temas halinde olan ve bu transferleri bitirme aşamasına gelen bordo-mavililer, forvet transferinde ise görüşmelerini sürdürse de bu konuda aceleci davranmıyor.

SALDIRDAN BİR TRABZONSPOR OLACAK
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 50. yılda şampiyonluğu kovalayacak ve zirvede olacak bir kadro için yoğun bir mesai veriyor. Özellikle ligin ikinci yarısında takım olma yolunda atılan adımlar sonrası yeni sezonda çıtayı yükseğe çıkarmayı hedefleyen bordo-mavililerde Yanal, şehrin içindeki şampiyonluk özlemini takıma da yansıtmayı hedefliyor. Camianın içindeki özlemi ve heyecanı takımına adapte ederek her yönüyle saldırgan bir takım oluşturmayı planlayan tecrübeli teknik adam, değişken ve hareketli hücum hattıyla birlikte sabit kalmayan kanatlarla çift yönlü orta saha ile lige damga vuracak bir yapının temellerini atmayı planlıyor.

Kaynak: Trtspor