Spor Toto Süper Lig'in sezon sonu yaklaşması ile beraber takımların ve oyuncuların da kaderi netlik kazanmaya başladı. Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen bu doğrultuda mücadelesini sürdüren Trabzonspor, gelecek sezonunun yapılanmasına hızlı bir şekilde başlamış durumda. Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmaları sessiz ve derinden sürüyor. 

Bordo-mavililer kiralık olarak başka takımlarda başka takımlarda forma giyen oyuncuların durumlarını da netleştirme çabasında.

Deneyimli çalıştırıcı Ersun Yanal, farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen oyuncuları gelecek sezonun planlamasında düşünmüyor. Bu doğrultuda Trabzonspor yönetimi kiralıktan dönecek oyuncuları takasta kullanacak ya da bonservisleriyle beraber gönderilmesi için çalışmalarını sürdürecek.

KİRALIKTA OLAN OYUNCULARIN LİSESTES EPEY KABARIK

Bordo-mavililerde kiralıok olarak başka takımlarda forma giyen oyuncuların sayısı oldukça fazla. Trabzonspor'un kiralık oyuncuları şu şekilde:

“Aykut Demir (Osmanlıspor), Musa Nizam, Sefa Yılmaz ve Muhammet Demir (Gaziantepspor), Ramil Sheydaev (Zilina), Ramazan Övüç (Eskişehirspor), Batuhan Artaslan (Şanlıurfaspor), Abdulkadir Parmak (Altınordu), Bahadır Güngördü (Ankara Demirspor), Melih Kabasakal (Sarıyer), Muhammet Beşir, Savaş Çakır, Oğuzhan Acar, Cafer Tosun, Semih Karadeniz ve İbrahim Demir (1461 Trabzon)”

KADRO 2-3 İSİM DIŞINDA KORUNACAK

Ersun Yanal, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak kadronun çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüyor. Direkt oynayacak 4-5 isim üzerinde yoğunlaşan Trabzonspor, mevcut kadroda bulunan 2-3 isim dışında diğer isimlerin tutulması planlanıyor.


Pek şans bulamayan Luıs Ibanez ile henüz iç transferde anlaşma sağlanamayan kaleci Esteban gönderilmesi konusunda düşünülen isimlerin en başında yer aldığı bildirildi. Medjani ve Aytaç Kara gibi isimlerde yapılacak olan değerlendirmelerce gelecekleri netleştirilecek.

Ersun Yanal, Yusuf Erdoğan gibi takımda kalıp kalmama konsunda kafasında soru işaretleri bulunan oyuncularla ilgili de çalışma yapacak.





kaynak:goal