Süper Lig'de 7. haftanın dev maçında Trabzonspor, deplasmanda Beşiktaş'la 2-2 berabere kalırken bordo-mavili ekibin teknik direktörü Ersun Yanal da karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kontrollü oynadıklarını belirten Yanal, ''Maçın başından itibaren kontrollü oynadık. Hem top bizdeykenki becerimiz hem top rakipteyken onları kontrol etme anlamında çok iyi olduğumuzu düşünüyorum.'' dedi.

Oyunun son bölümlerinde pozisyon üstünlüğünü ele geçirdiklerini ifade eden Yanal, ''Özellikle son 20 dakika pozisyon anlamında üstünlük sağladık, rakibe de çok fazla pozisyon vermedik. Sonradan giren oyuncular hamle şansımızı artırdı, bugün oyuna katkıları oldukça fazlaydı.'' şeklinde konuştu.

Beşiktaş beraberliğiyle güven anlamında iyi bir adım attıklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, ''Beşiktaş Türkiye liginin en güçlü takımı, Şampiyonlar Ligi'nde de iyi gidiyorlar. Biz de takım olarak iyiye doğru gidiyoruz, bugün de güven olarak iyi bir adım daha attık. Taraftarımız da bize güvensin.'' dedi.