Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan Fırtına, yarın Medipol Başakşehir’e konuk olacak. Bordo-Mavililer, Gençlerbirliği maçında yakaladığı çıkışı devam ettirmek isterken, aynı zamanda alacağı galibiyetle de lige ağırlığını koymak istiyor. Öte yandan Turuncu-Lacivertliler ile oynadığı son 6 maçtan sadece 1 kez galip gelen Karadeniz ekibi, bu karşılaşmayla birlikte bu kötü seriyi de sonlandırmayı hedefliyor. Camianın moral ve motivasyonunu yükseltmek adına beraberliği dahi aklına getirmeyen Ersun Yanal’ın öğrencileri, sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.
 
Kritik maçlardan biri
 
Turuncu-Lacivertliler ile olan kötü istatistiğin önüne geçmek isteyen Fırtına, aynı zamanda kombine ve formalara da ilgiyi artırmayı planlıyor. Her geçen hafta alınacak galibiyetlerle satışların yükseleceğini düşünen Bordo-Mavili yöneticiler, Başakşehir maçını da bu alanda kritik maçlardan biri olarak görüyor.
 
Rodallega’yla sistem değişiyor
 
Burak’ın hafif sakatlığı bulunması nedeniyle Hugo Rodallega’yı ilk 11’e hazırlayan teknik direktör Ersun Yanal, sistem değişikliğine gidiyor. 55 yaşındaki teknik adam, Kolombiyalı futbolcunun top istemek için sık sık orta alana gelmesi üzerine orta saha ile forvet hattını birbirine yaklaştırmayı planlıyor. Bunun için de Jose Sosa’ya özel görev verecek olan deneyimli çalıştırıcı, Arjantinli futbolcunun topu sık sık ileriye taşımasını isteyecek.