Teknik direktör Ersun Yanal, kadroda düşünmediği N’Doye, Yatabare, Cardozo, Erkan Zengin, Sefa, Musa, Douglas gibi futbolcuları Slovakya’ya götürmezken, bu oyuncular için uzun süredir gelen teklifleri toplayan yönetim, son kararını verip noktayı koyacak. Bu gelişme, Trabzonspor’da transfer harekâtının başlayacağının da sinyali olacak. UEFA ile yapılan anlaşmalar paralelinde satmadan bonservisli oyuncu alamayan ve belli bir rakamı aşamayacak olan Bordo-Mavililer, satış ve kiralamalarla rahatlayacak bütçeyi transferde kullanacak. Yönetim için Ersun Yanal’ın ilk tercihi olarak belirlediği isimler ve savunma ile forvet hattı öncelikli durumda.

Cardozo Belirleyici İsim


Yönetimin, “Anlaştık” açıklamasını yaptığı Kızılyıldız’ın sol beki İbanez’in ilk imzayı atacak oyuncu olması bekleniyor. Ardından stoper sorununu çözecek Karadeniz ekibi, Beşiktaşlı Tosic ya da Fiorentina ile sözleşmesi biten Roncaglia arasında bir tercih yapıp noktayı koyacak. Gol bölgesindeki tablonun netleşmesi ise biraz zaman alacak. Çünkü Cardozo belirsizliği devam ediyor. Paraguaylı’nın gelen tekliflerden birini kabul etmesi gerekiyor ki, Trabzonspor onu bonservis bedeliyle yollayabilsin. Bu ayrılığın gerçekleşmesinin ardından Trabzonspor, Bursasporlu Necid ve Kasımpaşa’dan Eren için resmi teklifleri yapıp sınırlarını zorlayacak.

Listede Alternatif Çok

Savunma ve forvette atılacak somut adımların ardından kampın 2. etabına kadar orta saha ve hücumun kanatları için de girişimler hızlandırılacak. Sağ kanat oyuncusu Pied, Slovak orta saha Bero, Hollandalı kanat elemanı Weiss ve hücumun her 2 kanadında da oynayabilen, futbol hayatına ABD’de devam eden Fabian Castillo da sonraki hedefler olacak.