Gökhan Saral, Trabzonspor'un geleceği hakkındaki düşüncelerini AA muhabirine anlattı.

- Şampiyon kadrodan sonraki en kaliteli kadro! -

Gelecek adına çok umutlu olduğunu belirten Gökhan Saral, "Başarı dolu yılların ayak sesidir bu nokta. Bugün herkesin saygı duyduğu ve rakiplerimizin çekindiği bir kadro kalitesine sahibiz. 2010-2011 sezonunun şampiyon kadrosundan sonraki en kaliteli kadro bugünkü kadrodur. Bu kadro 8. şampiyonluğumuzun kemik kadrosu olacaktır." dedi.

- Trabzon’a deplasmana gelen rakiplerin dizlerinin titrediğini hissedebiliyoruz! -

Rakiplerinden ziyade kendilerinin yaptığının önemli olduğu belirten Saral, "Biz meseleye şöyle bakıyoruz; Trabzonspor’un rakibi kendisidir. Camiamız, taraftarımız kenetlenirse, teknik kadromuz ve takımımız sabırla, Trabzonspor’un büyüklüğüne, asaletine yakışır, motive edici şekilde desteklenirse destansı başarılara imza atarız. Rakiplerin ne yaptığının çok önemi yok. Tarihte olduğu gibi bugün de Trabzon’a deplasmana gelen rakiplerin dizlerinin titrediğini hissedebiliyoruz. Trabzon deplasmanına rahatlıkla 3 puan yazan teknik adamlar bu durumdan rahatsız olsa da biz bu durumdan çok gururluyuz." şeklinde konuştu.

- Trabzonspor'un arz ettiği potansiyelin farkındayız! -

Dünya futboluna yeni yetenekler kazandıracaklarını söyleyen Gökhan Saral, "Altyapıya çok önem veriyoruz. Sistemin doğru işleyebilmesi için çalışıyoruz. Trabzon’un arz ettiği potansiyelin farkındayız. Dünyaya futbolcu arzı yapabilecek potansiyele sahibiz." ifadelerini kullandı.