Muhammet'te mutlu sona yakın olan Fırtına, Güray Vural'da da sona geldi. Devre arası transfer döneminde vites yükselten ve Gaziantepspor’un golcüsü Muhammet Demir’de sona gelen Trabzonspor, sağ kanat takviyesinde ise artık gün sayıyor.

ANLAŞMA ZEMİNİ ARANIYOR
Bordo-Mavili ekibin ısrarla kadrosuna katmak istediği Akhisar Belediyespor’un 27 yaşındaki yıldızı Güray Vural ile görüşme yapan ve onay alan Bordo-Mavili yöneticiler, bir araya geldiği Akhisar yönetimiyle ise orta yolu bulmaya çalışıyor.

TRANSFERE ŞARTLI ONAY
Top Trabzonsporlu oyuncularda Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek oyuncunun gitmesine ‘evet’ diyen ancak Trabzonspor’un takas için önerdiği Soner Aydoğdu, Fatih Atik ve İshak Doğan’ın aldıkları yüksek maaşlar nedeniyle geri adım atan Akhisar Belediyespor, oyuncuların takımlarında aldıkları maaşta indirim yapmaları halinde transfere onay verecek.

BU HAFTA RESMİYET KAZANABİLİR
3 oyuncunun da teklifi kabul etmesi halinde transferin bu hafta içinde resmiyet kazanacağı belirtildi. Öte yandan Akhisar’ın yıldızı Güray Vural için başta Bursaspor olmak üzere başka kulüplerin de nabız yokladığı ifade edildi.

Kaynak:Kralspor