Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 yenen Trabzonspor'un  teknik direktörü Rıza Çalımbay  maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar;

Geçen hafta Sivasspor'a kaybettikleri puanları telafi amacıyla Antalya deplasmanına geldiklerini anlattı. Antalya maçını iyi oynamaları gerektiğini aktaran Rıza Çalımbay, kadroda eksik oyuncularla gelmelerine rağmen sahadaki futbolcularının çok iyi mücadele ettiğini söyledi. Antalyaspor karşısında zaman zaman zorlandıklarını belirten Çalımbay, "Takımımız mücadeleden, oyundan kopmadı. Güzel pozisyonlar da yakaladık, sonlara doğru baskı yediğimizde. Maçı kazanmamız gerekiyordu, kazandık. Önümüzde 3 maç vardı onları da kazanıp hedefimiz olan 5'inciliği Trabzonspor'a kazandırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

ÇALIMBAY'DAN ÖVGÜ

Çalımbay, kaleci Uğurcan'ın çok güzel bir maç çıkardığını söyledi. Uğurcan'ın yetenekli olduğunu ve güvenini boşa çıkarmadığını vurgulayan Çalımbay, genç kalecinin ileride çok iyi yerlere geleceğine inandığını belirtti.