Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, maçtan sonra hakem Süleyman Abay'ın kararlarına tepki gösterdi ve "Hep biz mi görevi bırakacağız" dedi.

Yayıncı kuruluşa konuşan Gürcü teknik adam açıklamalarından önce Lig TV'den Konyaspor'un 2 golünden önceki pozisyonları izlemek istedi. İlk pozisyonu izleyen Arveladze, "Bakın en az 80 santim dışarıda. Orta hakem görmüyor, yardımcı hakem görmüyor, ceza sahasındaki hakem görmüyor. 6 göz görmedi bu pozsiyonu. Bizi çok iyi buldular sanırım" dedi.

2. pozisyonda da ofsayt olduğunu söyleyen Shota, o pozsiyonda da yayıncı kuruluşun Piero sistemiyle 23 santim ofsayt olduğun göstermesiyle ilgili olarak. "Galatasaray maçında da buna benzer şeyler yaşadık. Şimdi hakemin adını duyunca da benim aklıma böyle şeyler olabileceği gelmiti. Belki bu 23 santimi göremezler, makine değiller sonuçta, olabilir. Ama hakem oyunu oynatmıyor. Atağa çıkarken oyunu durdurup sarı kart gösteriyor. Daha sonra gösteremez mi yani? Oyunu avantaja bırakmıyor. Ben çok merak ediyorum. Çıkıp bunu açıklasın. Nasıl açıklayacak bilmiyorum ama. Hep biz mi görevi bırakacağız? Başka bir şey söylemek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Arveladze, daha sonra basın toplantısında da "Ben dahil hiç kimse Trabzonspor'a 3 hafta üst üste yenilgi yaşatmamalı. Bunu oturup konuşacağız" şeklinde konuştu.


KAYNAK: GOAL