Trabzonspor, Slovakya’nın Samorin kasabasında 1’inci etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. Bordo mavili ekibin hücum futbolu oynamasını isteyen ve bu yönde direten teknik direktör Ersun Yanal, futbolculara sık sık uyarılarda bulunuyor.

Yeni sezonda sahada 90 dakika mücadele eden ve hücum futbolunu benimseyen bir takım izlettirmek isteyen teknik direktör Ersun Yanal futbolculara, mücadeleyi hiçbir zaman bırakmamaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor.

‘RAKİBE BASKI YAPIN, TOP BİZDE KALSIN’
Özellikle savunmadan çıkarken hızlı davranmaları gerektiğine vurgu yapan tecrübeli teknik adamın antrenmanda futbolcularına, “Savunmadan topla olabildiğince hızlı çıkın. Herkes paslaşsın. Hızlı oynayın, rakibe de baskı yapın. Top bizde kalsın. Kafanızı kaldırın” şeklinde uyarılarda bulunarak bordo mavili oyunculara hücum futbolunu aşılamaya çalışıyor. Yanal, her fırsatta oynadığı futbolla zevk veren, coşkulu bir takım izlettirmek istediklerine dikkat çekiyor.

RAMAZAN ÖVÜÇ: İYİ İŞLER YAPMADAN GİTMEK İSTEMİYORUM
Bu arada, Trabzonspor’un genç orta saha oyuncusu Ramazan Övüç, bordo mavili forma altında iyi işlere imza atmak istediğini söyledi. Son dönemde adının transfer haberlerinde geçmesi üzerine sosyal medya hesabı twitterdan paylaşımda bulunan Ramazan, “Trabzonspor forması hayalimdi, şu an kavuştum. Bu forma altında iyi işler yapmadan bir yere gitmek istemiyorum” ifadelerini kullandı. 

SHEİDAEV HAVA HAKİMİYETİ İLE DİKKAT ÇEKTİ
Trabzonspor’un yeni transferi Ramil Sheidaev, hava hakimiyeti ile dikkat çekti. Antrenmanda kafa ile dar alanda oynanan çift kale maçta birçok pozisyonda takım arkadaşlarına üstünlük sağlayan 20 yaşındaki golcü oyuncunun, paslarda ve şutlarda da tam isabet sağlaması dikkatlerden kaçmadı. Azerbaycan asıllı Rus forvet oyuncusunun, takım arkadaşlarıyla da çabuk kaynaşması teknik heyeti memnun etti.

EKİCİ’NİN DÖNMESİ YANAL’I SEVİNDİRDİ
Trabzonspor’da sakatlığı nedeniyle Samorin’de yapılan 1’inci etap kamp çalışmalarında takımdan ayrı olarak salonda çalışan Mehmet Ekici’nin sahada çalışmalara başlaması teknik direktör Ersun Yanal’ı sevindirdi. Takımdan ayrı olarak koşu yapan Ekici ile bir süre sohbet eden Yanal, futbolcusundan bir an önce antrenman açığını kapatmasını istediği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle birçok maçta görev alamayan 26 yaşındaki orta saha oyuncusundan, bordo mavili yönetimin de yeni sezon öncesi büyük beklenti içerisinde olduğu belirtildi.