Trabzonspor, Marko Marin ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Süleyman Hurma ise iki transfer müjdesi daha verdi.

M. Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan imza törenine Süleyman Hurma katıldı.Sportif Direktör Süleyman Hurma burada yaptığı konuşmada “Kulübün hedefleri doğrultusunda önemli bir transfer gerçekleştirdik. Yeni transferimiz Marin, genç yaşına rağmen önemli kulüplerde oynadı. Burada bulacağı güzel ortamla benzer işleri Trabzonspor’da da gerçekleştirecektir. Geçmişte güzel işler yaptı”açıklamasında bulundu.

"BAŞKA İMZALAR DA YOLDA"

Transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyerek taraftara müjde veren Hurma, "Bir iki oyuncu daha almak istiyoruz tabi bitirebilirsek. Tabi ki alternatifli bir kadro oluşturmak istiyoruz. Trabzonspor büyük kulüp. Burada değerli oyuncularımız var. Onların yanına da oyuncular kattığımızda arzu ettiğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz." dedi.

MARIN: MAÇ EKSİĞİM VAR AMA...

İmza sonrasında açıklamalarda bulunan Marin ise, "Buraya gelmeden önce olumlu referanslar aldık. M’bia ile Sevilla’da birlikte oynadık ve UEFA Kupasını kaldırdık. İlişkimiz sonrasında da devam etti. Hocamız hakkında da çok önemli bilgiler verdi. Modern futbol oynatmak istediğini söyledi. Bu da benim için etkili oldu. Mehmet Ekici ile de daha önce birlikte oynamıştık. O da olumlu konuştu. Franfurk’ta da Türk arkadaşlarım var. Onlar da Trabzonspor’un hep şampiyonluğa oynadığını söyledi. Bu konuşmalar benim karar almamda yardımcı oldu. Kendi yeteneklerimi ve katkımı üst düzeye çıkarmak istiyorum. Trabzonspor’un başarısı için ofansa biraz daha katkı sağlamak için buradayım. Geçen sezondan maç eksiğim var. Fit olma konusunda yetersizliğim yok. Ama fırsat buldukça eski ritmimi yakalayacağım ve katkı sağlayacağım” dedi.