Sezona 2 galibiyet ve 4 mağlubiyetle başlayan Trabzonspor’da başkan Muharrem Usta ile teknik direktör Ersun Yanal önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Arka arkaya alınan farklı yenilgiler sonrası lige hayal kırıklığı ile start veren ve özellikle yerel basının ağır eleştirilerine maruz kalan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’a başkan Muharrem Usta destek verdi.

4-0’lık Kardemir Karabükspor mağlubiyetinin ardından oluşan baskı nedeniyle mini bir zirve gerçekleştiren ikili takımdaki kötü gidişin nedenlerini ve izlenecek yol haritasını masaya yatırdı.

“SANA ÇOK GÜVENİYORUZ”

Özellikle takımın geriye düştükten sonra çok çabuk kırıldığını ve telafi için gerekli reaksiyonu gösteremediklerinden şikayet eden Ersun Yanal, milli takım arasında tamamen bu konu üzerinde yoğunlaşacaklarını belirtti.

Kadrodaki tecrübeli isimlerle bu konuda bir toplantı gerçekleştireceğini söyleyen Yanal, 8. haftada oynanacak Galatasaray maçına kadar motivasyonu en üst düzeye çıkarıp yeniden çıkışa geçme sözü verdi.

Başkan Usta’nın da, “Hoca değişikliklerinin camiaya yaramadığını, bir şey kazandırmadığını herkes biliyor. Ne karar verirsen ver arkandayız. Sana güveniyoruz” dedi.

EN KÖTÜ BAŞLANGICI

TRABZONSPOR’da 3. dönemini geçiren Ersun Yanal, 2 galibiyet ve 4 yenilgi ile bordo mavili kulüpteki en kötü ilk 6 haftalık başlangıcını yapmış oldu.