Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki bordo-maviler, sabah kondisyon salonunda günün ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Karadeniz ekibinde antrenmana, eşinin doğumu nedeniyle kamptan ayrılan Uğur Demirok haricinde tüm futbolcular katıldı.

Günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Karadeniz ekibi, 16 Temmuz Cumartesi sabahı yapacağı idmanla yurt dışı ilk etap kampını tamamlayarak Trabzon'a dönecek.

En çok ilgi Abdülkadir'e


Trabzonspor'da, UEFA tarafından "Türk Messi", "Yeni Hagi" şeklinde tanıtılan ve bordo-mavili camianın büyük beklentisi bulunan Abdülkadir Ömür, takım içinde en çok ilgi gösterilen oyuncu oldu.

Takım arkadaşları, 17 yaşındaki bordo-mavili futbolcuyla antrenmanlarda ve öncesinde ilgilenirken, teknik direktör Yanal'ın gözü de bu futbolcunun üzerinde bulunuyor.

Sheidaev'in Semih ile arkadaşlığı


Trabzonspor'un yeni sezon öncesi ilk transferi olan 20 yaşındaki Azerbaycan asıllı Rus futbolcu Ramil Sheidaev, takımla kaynaşıyor.

Bordo-mavili futbolcunun, takım arkadaşı Semih Karadeniz ile antrenmanda ve sonrasındaki diyalogları dikkati çekiyor.

Sheidaev; Estaban ve Akakpo'yla kampa başlayan bordo-mavililerin üçüncü yabancısı durumunda bulunuyor.

Mehmet Ekici takıma katılamadı

Trabzonspor'da 12 günlük kamp süresince takıma tek katılamayan isim Mehmet Ekici oldu.

Mustafa Yumlu'nun sakatlığının düzelmesinin ardından tek eksik Mehmet Ekici kaldı. Sağ dizinden sakatlığı bulunan futbolcu, kondisyon salonunda ve takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

"Transferlerin hepsi ikinci kampa yetişmez"

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, transferlerin hepsinin Macaristan'da yapılacak ikinci kampa yetişmeyeceğini söyledi.

Aydın, kişisel Twitter hesabından, taraftarların sorusu üzerine transfer çalışmalarının devam ettiğini, transferde ince eleyip sık dokuduklarını belirterek, "Yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Toplamda 7-8 takviye ile transfer sezonunu tamamlamayı planlıyoruz. Bir forvet oyuncusu daha almayı düşünüyoruz. Transferlerin hepsi ikinci kampa yetişmez." ifadelerine yer verdi.