Ligde ve kupada kaybettiği maçlarla zor günler yaşayan Trabzonspor günü haciz memurlarıyla açtı. Kayserispor'a verilen ve ihtarlara rağmen ödenmeyen 150 bin euroluk senetle ilgili icra takibi başlatan memurlar Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne geldi.   

Bu gelişme tesislerde sıcak saatler yaşanmasına neden olurken 150 bin euroluk senetle ilgili icra tabibini futbolcu Cem Can'ın başlattığı öğrenildi. Bu senedin Trabzonspor tarafından bir transfere karşılık Kayserispor'a verildiği kulübünde bunu futbolcusu Cem Can'a verdiği belirtildi.



Konuyla ile ilgili görüşlerini almaya çalıştığımız Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Ören ise konu hakkında sessizliğini koruyor.

ERSUN YANAL DA HACİZ BAŞLATMIŞTI 


1 Temmuz 2015 tarihinde kulüple sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği açıklanan Yanal’ın vadesi geçmiş alacaklarını tahsil edemediği için 325 bin euroluk haciz işlemi başlatmıştı. Yanal’ın Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurarak söz konusu alacağının kulüp gelirlerinden kesilerek ödenmesini istediği kaydedilmişti.

BORDO MAVİLİLER'İN BAŞI HACİZLE DERTTE

Maddi yönden kötü günler geçiren, yeni başkan Muharrem Usta ve yönetiminin de ilk hedefi olarak giderlerin azaltma çabası sürerken, Bordo Mavililer geçmiş dönemlerden kalma sıkıntılarla boğuşmaya devam ediyor. Bunlardan bir diğeri de Sefa Yılmaz transferinde yaşanmıştı. Kayserispor'dan kadroya dahil edilen Sefa için, Fırtına'nın sarı kırmızılı ekibe ödemesi gereken 3 milyon TL'nin verilmemesi üzerine icra başlatıldı. 

Trabzonspor'un Spor Toto ile yaptığı sponsorluk anlaşmasından ötürü alacağı 5 milyon TL'lik paranın 3 milyon TL'sine el konulduğu iddia edilmişti. 

Kaynak: 61saat.com