Trabzonspor'da Muharrem Usta'nın çok istediği Lucescu yapılan ilk resmi görüşmede şok etti. Rumen hoca 100 milyon dolarlık bir bütçe ile oğlunun ekipte olmasını istedi.

Trabzonspor'da Lucescu şaşırttı... Başkan Muharrem Usta'nın başkan seçilmeden önce seçim yatırımı olarak sunduğu Rumen hocada şok eden görüşmeler yaşandı. Bordo-Maviliyönetim Rumen hoca ile yapılan ilk görüşmede neye uğradığını şaşırdı. Muharrem Usta'nın bizzat katıldığı görüşmede Lucescu'ya Trabzonspor'un başına geçmesi için resmi teklif yapıldı. Ancak kariyerli hoca kendisine yapılan öneriye, "100 milyon dolarlık bütçe isterim. Ayrıca oğlum Razvan Lucescu da ekibimde olmalı. Bu konuda kararım kesin" isteğinde bulundu.

USTA ŞAŞKINLIK YAŞADI
Lucescu'dan ilk görüşmede böyle bir talep beklemeyen Başkan Muharrem Usta'nın büyük bir şaşkınlık yaşadığı ortaya çıktı. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın Lucescu'ya istediği bütçenin ekonomik koşullarda çok zor olduğunu söyleyerek, "Böylesine bir cevap beklemiyordum. Bu rakam bizi aşar. Ancak yine de yönetim olarak kendi aramızda bir değerlendirme yapacağız. Ancak bu koşullarda talebinize cevap veremeyiz" dediği ortaya çıktı. Başkanlığa gelmeden önce Lucescu'yu takımın başına getirmekte çok istekli olanMuharrem Usta'nın tecrübeli hocanın bu isteği üzerine geri adım attığı gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Takvim