Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Kamerunlu oyuncu Stephane Mbia ile her konuda anlaştıklarını belirterek, "Biz oyuncuyla her konuda anlaştık, imzasını da aldık. Yurt dışında bulunan teknik direktör Ersun Yanal'ın Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz. Başkan ve hoca ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptıktan sonra durumumuza göre hareket edeceğiz" dedi. Mbia transferinde çok şeylerin yazılıp, çizildiğini belirten Hurma, "Bunların çoğu gerçeği yansıtmıyor. Yansıtanlar da yanlış yansıtıyor. Kulaktan dolma bilgilerle konuşmalar oluyor. Transferde tabii ki herkes bir şey ister. Sen verirsin, vermezsin. Trabzonspor olarak biz istediğimiz dakikada Mbia için 'Trabzonspor'un oyuncusudur' diyebiliriz. Dünya çapında bir oyuncuyu Trabzon'a getirdik.

TÜM OYUNCULARLA GÖRÜŞTÜM

Bu transferi olumlu veya olumsuz sonuçlandırmak istiyoruz. Mbia bize imza attı ve öncelik bizde. Önce biz karar vereceğiz. Listemizdeki tüm oyuncularla görüştüm. Şu anda istersem Trabzon'a Mbia dahil 10 oyuncu getiririm. Şartlarını, koşullarını ve durumlarını hepsini hazırladım. O stratejimize göre transferimizi yapacağız. Transfer işi bütçe ve para işi. Erken kalkanın yapacağı iş değil" diye konuştu.

MBiA: iMZA ATMADIM

Hurma 'nın bu açıklamasının tam tersi ise Mbia'dan geldi. Cameroon Info sitesine konuşan 29 yaşındaki ön libero, "Trabzonspor ile sözleşme imzalamadım. Belki bir gün Trabzonspor'a imza atarım fakat o gün bugün değil. Ben hâlâ serbest bir oyuncuyum" dedi. 


*Bordo Mavi Net